![]() ![]() |
![]() |
NÁVRAT DO PŘEDVOLEBNÍHO POVÍDÁNÍ
|
SLEDOVÁNÍ PŘEDVOLEBNÍCH AKTIVIT PRO KOMUNÁLNÍ VOLBY POTENCIONÁLNÍCH SUBJEKTŮ
V NOVÉM MĚSTĚ NAD METUJÍ V ROCE 2022 Nový kandidátní subjekt "Nové město Stan (NMS) Zveřejněno 11.08.2022 |
Nové město STAN ROZNÁŠÍ DO SCHRÁNEK NOVINY Vloženo 13.09.2022 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komentář novoměstského kurýra: Budoucí volič má možnost se seznámit blíže s názory některých kandidátů. Tento krok hodnotím pozitivně. Jindřich Buchal. |
NÁCHODSKÉ NOVINY ZVEŘEJNILY ANKETU S NÁZORY KANDIDUJÍCÍCH SUBJEKTŮ
V NOVÉM MĚSTĚ NAD METUJÍ NA VÝSTAVBU KOUPALIŠTĚ Vloženo 10.09.2022 Přidávám zde výsledky té ankety. Je to zajímavé zejména připomeneme-li, že koupaliště je jedno z nejsilnějších přání občanů NMNM, které potvrdily minulé průzkumy v našem městě. A přání občanů je přesně to, co by každé vedení města mělo brát opravdu vážně. A jakékoli "výmluvy" jsou vůči občanům naprosto nevhodné. Je třeba najít cestu, jak to splnit. Zkušenosti z řady měst ukazují, že tam to umějí. Převzato z Náchodských novin. ![]() ![]() |
Jindřich Buchal. |
NOVÉ MĚSTO STAN ZVEŘEJNILO UŽ 29. SRPNA PROGRAM A KANDIDÁTY
Vloženo 06.09.2022 ![]() ![]() Zdroj: Facebook. |
Komentář Novoměstského kurýra:
Zde jsem trochu "zaspal", výše uvedené podklady zveřejňuji s několikadením zpožděním. Ale k věci. Ani v "Nové Město - Starostové a nezávislí" se neubránili ve svém programu značné míry obecnosti. Nebudu zde sdělovat s čím já osobně souhlasím nebo nesouhlasím. Nikde nevidím nějakou přímou vazbu na nový "Strategický plán rozvoje NMNM 2021", který obsahuje 38 rozvojových cílů a není tedy nic jednoduššího, než pracovat s těmito konkrétními cíli a vhodným způsobem "propojit" Strategický plán se svým volebním programem. Formulace ve "Strategickém plánu" a jeho "Projektových listech" jsou naprosto konkrétní a srozumitelné. Zdá se, že právě té konkrétnosti se kandidující subjekty bojí. Škoda. Jindřich Buchal. |
Podívejte se na kandidátku nově kandidujícího subjektu "Nové město Stan" (NMS)
Vloženo 17.08.2022, aktualizace 25.08.2022 ![]() Zdroj: volby.cz |
Komentář Novoměstského kurýra:
Takže - co dál? Samozřejmě - budeme čekat na volební programy. Ale také budu ověřovat, kdo z nových kandidátů je členem SOUČASNÉ VLÁDNOUCÍ KOALICE. Ta nese odpovědnost za stagnaci rozvoje města. A ode mě takový "nový" kandidát dostane červenou kartu. Omlouvám se panu Slámovi, který zde byl několik hodin omylem označen červeně. Není členem současné koalice ale je členem současné opozice. Červená značka znamená, že uvedený kandidát je členem současně vládnoucí koalice. Po upozornění jednoho občana jsem zde jednu červenou značku doplnil. Vložil Novoměstský kurýr! Jindřich Buchal. |